Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De man die maandagavond een vestiging van Albert Heijn in De Marken overviel, heeft onderweg zijn buit verloren. De politie zoekt naar getuigen die mogelijk informatie hebben wat leidt naar de aanhouding van de verdachte.

Maandagavond rond 18.15 uur kwam de man de winkel binnen waar hij een mes tevoorschijn haalde en riep bij de balie om sigaretten en geld. Toen hij dit had gekregen, liep hij door naar de kassa's en vroeg ook daar om geld onder dreiging.

Na de overval liep de man naar buiten waar hij door een omstander onderuit werd getrapt. Daarbij kwam de overvaller ten val, verloor zijn buit en vluchtte in de richting van de Rozenwerf.

Signalement

De verdachte is een man met een getinte huiskleur en is tussen de 1.70 en 1.80 meter lang. Hij droeg witte sneakers, een blauwe jas en wit mondkapje.

Ook komt de politie graag in contact met de omstanders die buiten de supermarkt hebben geholpen om de verloren buit bij elkaar te verzamelen. Getuigen en/of aanwezige omstanders worden gevraagd om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432