Alhoewel het midden in de winter is, lijkt het wel herfst - zo laat ook het weerbeeld voor komende dagen zien. Als restant van de storm Corrie, trekt er komend weekend een gebied van neerslag over ons land waardoor het voor een langere periode kan gaan regen.

Volgens weebureau WeerOnline kan het zaterdagochtend nog droog zijn, maar komt daar in de middag verandering in: naarmate de zaterdag vordert, neemt ook de regen en wind toe. Dit kan resulteren in een periode van regen tot en met maandagmiddag.

Voor wie op pad gaat, doet er dus goed aan om een regenjas aan te doen. Een paraplu is op eigen risico, het kan namelijk hard gaan waaien (windkracht 7).

Volgende week

Na maandag lijkt het weer enigszins op te klaren, voorop staat dat écht winters weer voorlopig uitblijft. De temperatuur schommelt volgende week rond de 8 graden en naar verwachting blijft het droog. Wel bevinden zich vrijwel de hele week wolkengebieden boven het land.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Marilyn Bodewes van den Broek op vrijdag 04 februari 2022 om 21.27 uur Weer eens wat anders🤭


avatar

Geplaatst door Thomas Franken op zaterdag 05 februari 2022 om 08.58 uur Ik zie het ja…..


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.