Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Alhoewel het midden in de winter is, lijkt het wel herfst - zo laat ook het weerbeeld voor komende dagen zien. Als restant van de storm Corrie, trekt er komend weekend een gebied van neerslag over ons land waardoor het voor een langere periode kan gaan regen.

Volgens weebureau WeerOnline kan het zaterdagochtend nog droog zijn, maar komt daar in de middag verandering in: naarmate de zaterdag vordert, neemt ook de regen en wind toe. Dit kan resulteren in een periode van regen tot en met maandagmiddag.

Voor wie op pad gaat, doet er dus goed aan om een regenjas aan te doen. Een paraplu is op eigen risico, het kan namelijk hard gaan waaien (windkracht 7).

Volgende week

Na maandag lijkt het weer enigszins op te klaren, voorop staat dat écht winters weer voorlopig uitblijft. De temperatuur schommelt volgende week rond de 8 graden en naar verwachting blijft het droog. Wel bevinden zich vrijwel de hele week wolkengebieden boven het land.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432