Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Voor wie wil parkeren bij de Floriade, zal naast zijn of haar toegangsprijs van 29,00 euro (per persoon) in totaal 14,50 euro moeten betalen. De prijzen voor het parkeren zijn dinsdag bekend gemaakt door de organisatie.

Met het parkeerticket kun je parkeren bij Nobelhorst om vervolgens met de shuttlebus naar het terrein gebracht te worden. Parkeren bij station Almere Centrum kan ook, daar zul je zelf de parkeerkosten van het centrum moeten voldoen en kun je voor vijf euro heen- en terug naar het terrein. Met de boot kost 4,50 euro.

Al met al lijkt een bezoekje brengen met het hele gezin aan de Floriade een duur dagje uit, twee volwassenen en twee kinderen betalen inclusief parkeren bij Nobelhorst bij elkaar 110 euro.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432