Bij de politie zijn drie nieuwe aangiftes gedaan tegen Peter V., voormalig directeur van stichting Kanjerwens in Almere. Al eerder waren er twee aangiftes gedaan en heeft er in het verleden een misbruikzaak plaatsgevonden waarbij V. betrokken was.

De stichting heeft zichzelf inmiddels opgeheven, naar eigen zeggen omdat zij niet denken dat de stichting ooit weer zal worden, wat het ooit was.

Ondanks dat de rechter V. verboden had om nog met kinderen te werken, zette hij zijn werkzaamheden door. Vorige week werd hij opnieuw aangehouden waarna de zaken breed werden uitgemeten en de stichting al tijdelijk de werkzaamheden staakte. 

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (5)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Bonny Clyty op dinsdag 15 februari 2022 om 21.33 uur Levens lang hoppa weg er mee


avatar

Geplaatst door Marga Van de Glind-Zijp op dinsdag 15 februari 2022 om 22.03 uur Waar gaat het geld van de Stichting naar toe? Toch niet naar de verdachte hoop ik.


avatar

Geplaatst door Miranda Klobedanz op dinsdag 15 februari 2022 om 22.00 uur Hoppa kan nog meer bij


avatar

Geplaatst door Desiree van Mil op woensdag 16 februari 2022 om 00.53 uur Wat zegt?! Schandalig!! Iemand de (laatste) wens van een kanjer vervuld!


avatar

Geplaatst door Bakker Anneke op woensdag 16 februari 2022 om 16.31 uur Heb ik gelezen ,meteen vastzetten


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.