De politie heeft maandagochtend een overleden persoon en een gewond persoon aangetroffen op het Osirispad in Almere Poort.

Volgens de politie werd de meldkamer gealarmeerd na een melding door een voorbijganger, die de twee personen zag liggen. Eén persoon bleek al te zijn overleden, de andere persoon bleek slecht aanspreekbaar en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Ter plaatse is de politie momenteel bezig met een onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (8)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Guus Seegelken op maandag 21 februari 2022 om 12.40 uur Komt wel heel erg dicht bij in poort helaas sterkte voor de fam


avatar

Geplaatst door Zebrano Pengel op maandag 21 februari 2022 om 13.07 uur vreselijk , hoe heeft dit kunnen gebeuren ?


avatar

Geplaatst door Michelle van Tetering op maandag 21 februari 2022 om 17.53 uur Poverdikkeme ,, op de eerste plaats sterkte voor de familie ,,,, Ik loop hier altijd heeeeeel vroeg met m'n honden , ga toch maar even een ander pad op 😟


avatar

Geplaatst door Joze Knoopje op maandag 21 februari 2022 om 18.20 uur Afschuwelijk,drama sterke voor de nabestaanden. En de gewonden man... Pfff hoop dat hij het red.


avatar

Geplaatst door Femke Suurendonk op maandag 21 februari 2022 om 19.17 uur Dacht dat zo rustig was daaro


avatar

Geplaatst door Gerda Nuijens op maandag 21 februari 2022 om 20.34 uur Het waren 2 mannen zonder vaste woonplaats. Zo triest.


avatar

Geplaatst door Gras Junior op maandag 21 februari 2022 om 22.08 uur Vandaar al die sirenes vanmorgen, vroeg me al af wat er was😔😢


avatar

Geplaatst door Shar Rifa op dinsdag 22 februari 2022 om 10.01 uur Ja ik zag politie daar. Ben echt benieuwd wat er aan de hand is. Wat erg zeg 🥺


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.