Op woensdag 6 juli vindt in het centrum van Almere Buiten het grootste springkussenfestival van Flevoland plaats, waarbij er meer dan 40 springkussens zijn opgesteld op onder meer het evenemententerrein bij het Rio de Janeiroplein, Globeplein, Noordeinde en het Baltimoreplein.

Een aantal dagen eerder, op zaterdag 2 juli, vindt er tevens een kleinschaliger springkussenfestival plaats in het centrum van Almere Haven.

'Twee superleuke dagen'

Volgens organisator Albert Sonderman van Jumping Almere, beloven het twee superleuke dagen te worden.

"Het worden twee superleuke dagen, waarbij wij veel van ons materiaal inzetten. We beginnen het weekend met een kleurrijk aantal geweldige springkussens in Almere Haven. Daarna, op woensdag 6 juli, pakken we groots uit in Almere Buiten. Daar staan meer dan veertig springkussens op de verschillende pleinen", vertelt Sonderman.

In Haven gaat het om stormbanen, klimtorens, springkussens, een interactieve arena en een speed battle op de Brink, bij de Marktgracht, op de Markt, in de Kruisstraat, in de Meerstraat en in de Havenkom.

Almere Buiten

Het grootste springkussenfestival van Flevoland in Almere Buiten op woensdag 6 juli wordt gehouden op het evenemententerrein, Rio de Janeiroplein, Globeplein, Noordeinde, op het Baltimoreplein bij het hotel, op het Noordeinde en op het plein voor kerkcentrum De Drieklank.

Op beide dagen is het publiek van harte welkom tussen 11.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment