Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Vier wethouders die deel uitmaakten van het oude college dat aftrad vanwege het Floriade-debacle, keren terug in het nieuwe gevormde college. 

Het gaat om wethouders Lindenbergh, Veeningen, Bosch en De Jonge. Ook krijgt het college drie nieuwe wethouders, namelijk Luijendijk (Partij voor de Dieren), Kees Ahles (Leefbaar Almere) en Alexander Sprong (SP). 

Het motto ‘bouwen aan een gezonde toekomst’ staat centraal in het coalitieakkoord. Onder meer is het college voornemens om in vier jaar tijd, 1000 tijdelijke woningen te realiseren. Ook wil het college de achterstand in het groenbeheer aanpakken.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432