Update 22 augustus: nieuwe kortingsactie beschikbaar
Er is een nieuwe kortingsactie beschikbaar, onderstaande kortingsactie is verlopen. Klik hier voor de nieuwe kortingsactie.

De organisatie van de Floriade heeft voor de ticketshop een kortingcode in het leven geroepen waarbij voor slechts 15 euro een toegangskaart kan worden aangeschaft inclusief parkeren, als onderdeel van een campagne.

Normaal gesproken kost een toegangskaart 29 euro, exclusief de parkeerkaart van 15 euro. De kortingcode werd op de bekende deals-website Pepper geplaatst, waar veelal kortingcodes worden opgezet: "Door gebrek aan succes zijn de entree tickets nu flink afgeprijsd. Normaal betaal je 29 euro voor een ticket, en 15 euro voor parkeren."

Werkwijze kortingcode

Artikel gaat hieronder verder

Voor wie gebruik wil maken van de korting, dient naar de ticketshop te gaan van de Floriade en de code FLO22 in te voeren vóórdat er tickets worden toegevoegd aan de winkelwagen. 

Artikel gaat hieronder verder

Dat kan door in het menu de kortingcode in te voeren bij 'Promotiecode invoeren'. Vervolgens verschijnen er aparte toegangskaarten waarbij de korting in de prijs is verwerkt.

Op zoek naar meer deals?
Neem dan eens een kijkje op onze actiepagina.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432