Het Diwali-festival in Almere Stad is zaterdagavond op de Esplanade afgesloten met een vuurwerkshow.

De gehele dag stond de Esplanade in het teken van het festival, waar verschillende optredens werden gegeven door Bollywood muziek- en dansacts, kunstenaars, exposities en een modeshow.

Artikel gaat hieronder verder

De vuurwerkshow werd geprogrammeerd op de muziek die er te horen was, waardoor de lichteffecten in de lucht synchroon liepen op de maat van de muziek. 

Duurzame productie van vuurwerk

Om impact op omwonenden, dieren en natuur te beperken, werd er gewerkt met duurzaam en milieuvriendelijk vuurwerk en special effects.

Bij de productiemethode, zijn zware metalen vervangen in milieuvriendelijke grondstoffen zonder daarbij in te leveren op kwaliteit in licht of geluid. 

Ook is het plastic vervangen in recyclebaar karton - na de vuurwerkshow zijn de restanten dan ook opgeruimd.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reacties op dit artikel (8)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Esther Guérand op zondag 16 oktober 2022 om 14.18 uur Ik hoorde het, maar wist niet waar vandaan....


avatar

Geplaatst door Bike Bengel op zondag 16 oktober 2022 om 14.45 uur En waarom kan een dergelijke vuurwerkshow niet met Oud en Nieuw? Dit zou fantastisch zijn. Een paar bands in de vooravond. Glühwein, bier, oliebollen en appelflappen. Vuurwerk als afsluiting.


avatar

Geplaatst door Rina Perier-Adelaar op zondag 16 oktober 2022 om 15.34 uur O dat was t dus gisteravond!


avatar

Geplaatst door Gülderen Altuner op zondag 16 oktober 2022 om 15.53 uur Was prachtig! Met oud en nieuw zal het ook niet verkeerd zijn.


avatar

Geplaatst door Maaltie Nunda op zondag 16 oktober 2022 om 17.25 uur Was prachtig. Zou ook mooi zijn met oud en nieuw jaar


avatar

Geplaatst door Issie Vd Berg op zondag 16 oktober 2022 om 19.09 uur Dat betekend geen verbod dit jaar. 🤙🏽 of geheel geen vuurwerk of gewoon alles toestaan.


avatar

Geplaatst door Patrick Ruys op zondag 16 oktober 2022 om 22.28 uur Waarom de 15 de .diwali is de 24 ste een ieder die het weet mag het niet eerder gevierd worden


avatar

Geplaatst door Farida Jaja op maandag 17 oktober 2022 om 09.39 uur zag er gezellig uit


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432