Als gevolg van werkzaamheden aan het spoor, rijden er komend weekend geen treinen tussen Almere en Lelystad. Dat meldt NS dinsdag.

Tijdens de werkzaamheden, worden er door NS bussen ingezet waar reizigers gebruik van kunnen maken. 

De vervoerder adviseert om kort voor vertrek, de reisplanner te raadplegen om te zien wat het geschatte aantal minuten vertraging is.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Marco Cornelisse op dinsdag 25 oktober 2022 om 16.02 uur Nou lekker dan wil ik x met de trein naar Lelystad op visite bij de ex buren ,rijden de treinen niet wat kut zeg😂😂😂😂


avatar

Geplaatst door Remco Machielse op dinsdag 25 oktober 2022 om 18.47 uur Misschien moet er een vaste busverbinding komen Almere-Lelystad... elke keer dat gezeik naar Lelystad. Adam Utrecht kan je zo heen met de bus maar verder de polder in dan heb je letterlijk pech gehad.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.