Onder toeziend oog van vele kinderen samen met hun ouders, is Sinterklaas samen met zijn Pieten zaterdagmiddag per boot aangekomen in Almere Haven waar hij feestelijk werd onthaald door burgemeester Ank Bijleveld en uit haar handen, de sleutel van de stad kreeg.

De Sint maakte vervolgens een ronde door de Havenkom om vervolgens te eindigen op de Markt, waar een podiumprogramma plaatsvond.

Artikel gaat hieronder verder

In de middag bracht de Sint een bezoek aan Almere Stad, waar de jaarlijkse Sintparade plaatsvond. Eenmaal plaatsgenomen in het treintje, maakte de goedheiligman een ronde door het centrum.

Agenda: Bezoek van Sinterklaas in Almere Buiten
Volgende week zaterdag brengt Sinterklaas per trein een bezoek aan Almere Buiten. Klik hier voor meer informatie


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Axelle Jaspers op zondag 13 november 2022 om 19.03 uur Alleen jammer dat de man in spijkerjack met bril... (van de organisatie/wedhouder?)ik heb een foto van hem maar kan het niet hier bij plaatsen. ....Naast het treintje en tussen de pieten gewoon staat te roken! Op een kinderfeest! Zeg je tegen hem dat dat echt niet kan op een kinderfeest. Zegt hij nog doodleuk: : " ik kan dat wel". En gaat verder. Had hem wel in zn kraag willen grijpen op dat moment. En niemand van de organisatie spreekt hem aan, schande Waar kan ik een een klacht indienen?


avatar

Geplaatst door Dunja Van Dam op maandag 14 november 2022 om 13.30 uur Jammer dat de boot er eerder was.. ik redde het niet eerder en om 11.15 stond ie er al.. ipv half 12.. verder was het geslaagd en zijn we nog op de boot geweest..


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360