Tip — deze week 19 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Onder toeziend oog van vele kinderen samen met hun ouders, is Sinterklaas samen met zijn Pieten zaterdagmiddag per boot aangekomen in Almere Haven waar hij feestelijk werd onthaald door burgemeester Ank Bijleveld en uit haar handen, de sleutel van de stad kreeg.

De Sint maakte vervolgens een ronde door de Havenkom om vervolgens te eindigen op de Markt, waar een podiumprogramma plaatsvond.

Artikel gaat hieronder verder

In de middag bracht de Sint een bezoek aan Almere Stad, waar de jaarlijkse Sintparade plaatsvond. Eenmaal plaatsgenomen in het treintje, maakte de goedheiligman een ronde door het centrum.

Agenda: Bezoek van Sinterklaas in Almere Buiten
Volgende week zaterdag brengt Sinterklaas per trein een bezoek aan Almere Buiten. Klik hier voor meer informatie


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit entertainment

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432