Het KNMI heeft voor zondagavond voor het gehele land code oranje afgekondigd vanwege verraderlijke gladheid.

In regio Flevoland is code oranje actief vanaf 19.00 uur tot 23.00 uur.

"Vanaf het eind van de middag gaat het van het zuidwesten uit ijzelen. Hierdoor kunnen schade en gevaar ontstaan als gevolg van gladheid", aldus het KNMI.

Volgens het KNMI trekt de ijzel noordoostwaarts en bereikt het noordoosten in de tweede helft van de avond. Na enkele uren loopt de temperatuur weer op en verdwijnt de gladheid.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (2)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Yvonne Bron op zondag 18 december 2022 om 18.40 uur waar.zijn de strooiwagens dan ?? Er.zij mensen die ook in het weekend moeten werken.


avatar

Geplaatst door Britt Klazema op zondag 18 december 2022 om 23.16 uur Net gemerkt het is spiegel glad Ben maar op mijn sokken naar het station gelopen was niet te doen anders


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432