De crowdfundingsactie van Almere Jungle heeft 177.000 euro opgebracht. Het geld is bedoeld om onder meer te verduurzamen en te vernieuwen.

Zo wil Almere Jungle een nieuwe rolstoelbus aanschaffen, een invalidetoilet bouwen, zonnepanelen installeren en waterpompen te installeren.

Personen die een bijdrage leverden aan het benodigde bedrag, krijgen hun geld uiteindelijk met rente terug inclusief vrijkaarten en een rondleiding door Almere Jungle.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Annette Stevens op zaterdag 07 januari 2023 om 11.39 uur Dat geeft ook richting voor de Gemeente! Wat vindt de Almeerder belangrijk. Dit soort activiteiten, of een museum? Misschien een extra stembiljet in het hokje volgende keer!


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.