De crowdfundingsactie van Almere Jungle heeft 177.000 euro opgebracht. Het geld is bedoeld om onder meer te verduurzamen en te vernieuwen.

Zo wil Almere Jungle een nieuwe rolstoelbus aanschaffen, een invalidetoilet bouwen, zonnepanelen installeren en waterpompen te installeren.

Personen die een bijdrage leverden aan het benodigde bedrag, krijgen hun geld uiteindelijk met rente terug inclusief vrijkaarten en een rondleiding door Almere Jungle.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Annette Stevens op zaterdag 07 januari 2023 om 11.39 uur Dat geeft ook richting voor de Gemeente! Wat vindt de Almeerder belangrijk. Dit soort activiteiten, of een museum? Misschien een extra stembiljet in het hokje volgende keer!


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432