De politie heeft in totaal vier Almeerders aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij het plaatsen van explosieven bij in totaal 8 woningen in de stad. Bij verschillende woningen brak vervolgens brand uit.

Naar aanleiding van de incidenten, besloot waarnemend burgemeester Ank Bijleveld al om bij verschillende woningen tijdelijk cameratoezicht te plaatsen. 

Artikel gaat hieronder verder

Eind december deed de politie al verschillende huiszoekingen in woningen in Almere Haven, waarbij onder meer vuurwapens werden aangetroffen. Ook bij een huiszoeking in een woning in Almere Stad werd een vuurwapen aangetroffen. 

De vier Almeerders zitten nog vast voor verder onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.