De politie is maandagavond opzoek naar een 15-jarig meisje die voor het laatst is gezien in de Muziekwijk.

Volgens de politie heet het meisje Daisy. Zij is 1.60 meter lang, heeft een normaal postuur en blond haar tot over de schouders. Zij draagt een donkere trui en joggingsbroek.

Artikel gaat hieronder verder

Een ieder die het meisje ziet, wordt gevraagd om het alarmnummer (112) te bellen. Onder meer is er een zoekactie gestart via Burgernet, om het meisje te vinden.

Update 20.43 uur: het meisje is in goede gezondheid aangetroffen, meldt de politie zojuist.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432