Gerard uit Almere is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond te zien was bij SBS6.  

Gerard won de auto nadat hij in de eerste ronde van het spel besloot om geen plaats te nemen aan de desk in de volgende ronde. In plaats daarvan koos Gerard ervoor om een koffer open te maken. Omdat het de laatst overgebleven koffer was en de auto er nog niet uit was, koos Gerard voor het openen van de koffer. Hij had gelijk: in deze koffer bleek een gloednieuwe auto te zitten.  

Artikel gaat hieronder verder

Gerard reageerde enthousiast op het winnen van de gloednieuwe auto: ''Geweldig! Hier ben ik erg blij mee.''

Herman uit Almere wint reis naar de Azoren 

Naast Gerard viel er nog een inwoner uit Almere in de prijzen. Herman won de inhoud van koffer 4 nadat Guido uit Den Bosch deze prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek achter de desk. In deze koffer zat een compleet verzorgde reis naar de Azoren met 1000 euro zakgeld. Herman reageerde blij met de prijs: ‘’Dankjewel Linda, hier ga ik van genieten!''

Hoofdprijs gaat naar inwoner Den Bosch

Guido uit Den Bosch speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 242.000 euro. 

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente