Een 16-jarige jongen uit Almere is vrijdag het slachtoffer geworden van een beroving in Filmwijk. Dat meldt de politie.

Volgens de politie reed het slachtoffer rond 14.30 uur op zijn scooter richting zijn werk, waar hij ter hoogte van het Lumièrestrand gesommeerd werd om te stoppen: daar werd hij bedreigd door drie mannen met bivakmutsen die een wapen op hem richtten. 

Artikel gaat hieronder verder

De jongen moest zijn smartphone afstaan, waarna het drietal wegrende in de richting van het centrum. Tot op heden zijn er nog geen aanhoudingen verricht, naar de verdachten wordt nog gezocht. 

Ook worden getuigen opgeroepen om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432