In de nacht van zondag op maandag is er een man uit Almere omgekomen bij een brand in een boot in Noorderplassen. Dat meldt de politie.

Volgens de politie werd er om 01.30 uur melding gemaakt over een brand in een boot bij de haven van camping Waterhout. Tijdens het blussen door de brandweer, werd het levenloze lichaam van de man aangetroffen. De man bleek als gevolg van de brand te zijn overleden.

Na onderzoek door de politie wijst alles op een ongeluk en lijkt er geen sprake te zijn van een misdrijf. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432