Een jongen is woensdagmiddag bij een steekpartij gewond geraakt, die plaatsvond bij een bushalte in de Literatuurwijk. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond het incident rond 15.15 uur plaats, de jongen is met zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend in hoeverre het slachtoffer gewond is geraakt, wel was hij bij kennis.

Signalement verdachte

In de omgeving werd na de steekpartij in de omgeving gezocht naar de verdachte, maar hij werd niet meer aangetroffen.

Artikel gaat hieronder verder

De verdachte is een jongen tussen de 15-20 jaar oud met een licht getint uiterlijk, snorretje, zwarte Mont Clair-jas, blauwe spijkerbroek en een petje.

Een ieder die meer informatie heeft, wordt verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432