Tip — deze week 23 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De Hogering in Almere gaat komend weekend gedeeltelijk dicht vanwege de aanleg van een nieuwe laag asfalt, zo meldt de gemeente.

De wegafsluiting geldt vanaf vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur, waardoor het voor automobilisten niet mogelijk is om richting de A6 te rijden. 

Artikel gaat hieronder verder

Onderhoud aan de Hogering duurt al maanden, onder meer is de weg breder geworden en zijn er tunnels aangelegd bij de kruispunten. Echter, door slecht weer is er een nieuwe laag asfalt nodig. 

Verkeer zal worden omgeleid via borden.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432