Provider Gofiber heeft onlangs haar diensten uitgebreid naar een groot deel van Almere, namelijk de stadsdelen Almere Buiten, Almere Haven en Almere Stad.

Volgens Gofiber kunnen inwoners van Almere nu gebruik maken van verschillende diensten als internet, televisie en telefonie. Anders dan andere providers is dat klanten van Gofiber een vaste contactpersoon toegewezen krijgen waar zij terecht kunnen voor bijvoorbeeld vragen of wanneer er onverhoopt problemen zijn met betrekking tot de services. 

Gofiber biedt een gratis overstapservice aan. Onder meer biedt het bedrijf een internetsnelheid aan tot 1 GB, doordat de huizen in Almere voor 98 procent zijn voorzien van een glasvezelverbinding. 

Meer informatie over Gofiber is beschikbaar via de website.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Roel Breed op donderdag 13 april 2023 om 16.45 uur Is dit reclame, of een nieuwsbericht?


avatar

Geplaatst door Marco Soeting op vrijdag 14 april 2023 om 18.46 uur Ik heb even wat op de site gekeken en vind nog teveel onduidelijk. Geen idee wat voor tv kastjes worden geleverd en heb ook geen beeld of het een verbetering of verslechtering is vergeleken met mijn huidige provider. Het modem is dan wel weer bekend en van een gerenommeerd merk maar heeft slechts twee fysieke netwerk aansluitingen dus een extra switch is noodzakelijk (let op welke je koopt ivm tv signaal). Bij een eenjarig contract betaal je 45 aansluitkosten en bij een tweejarig contract jawel, 70 aansluitkosten. Je legt jezelf langer vast en als dank betaal je eenmalig 25 extra zonder extra voordelen? Ik denk dat men er goed aan doet om met betere voorlichting te komen en eventueel (voordelig) een geschikte switch mee te leveren. En uiteraard wat aan die aansluitkosten doen.


avatar

Geplaatst door Peter Joustra op vrijdag 14 april 2023 om 20.00 uur Waarom wordt dit als een nieuwsbericht verspreid???


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.