Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Bij een controle door de Belastingdienst, douane en politie aan de Muiderzandplaats in Almere zijn tijdens een grote controle de afgelopen week 138 auto’s gecontroleerd waarbij er 132 boetes werden uitgeschreven en er 200.000 euro werd geïncasseerd.

Ook werden onder meer in totaal drie rijbewijzen ingevorderd, 18 snelheidsboetes uitgeschreven, 30 boetes uitgeschreven voor het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur, 17 boetes voor het hebben van te gladde banden en 6 boetes voor het rijden zonder geldige autoverzekering.

De controle werd uitgevoerd in het kader van ondermijning en om de verkeersveiligheid te verbeteren. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432