Wie van plan is om erop uit te trekken op Koningsavond,- nacht,- of dag, doet er goed aan om een warme jas aan te trekken. Voor de tijd van het jaar, beloven de festiviteiten dit jaar koud te verlopen.

Tijdens Koningsavond belooft de temperatuur niet hoger uit te komen dan 8 graden en zal in de loop van de avond zakken. Wel blijft het droog. Ook tijdens Koningsnacht blijft het droog, de temperatuur komt niet hoger uit dan 2 graden boven 0.

Op Koningsdag zelf komt de zon af en toe kijken en stijgt de temperatuur naar maximaal 14 graden. Wel waait het op Koningsdag harder dan op Koningsavond,- en nacht, waardoor het iets kouder kan aanvoelen. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360