De politie heeft in de nacht van zondag op maandag het stoffelijk overschot aangetroffen van een man die sinds zondagochtend werd vermist. Het gaat om een 64-jarige man uit Naarden.

Volgens de politie was de man zondag op een mountainbike vertrokken, maar keerde niet terug naar huis. Er werd een zoekactie opgezet in de omgeving van Naarden waarbij ook de hulp werd ingeroepen van Burgernet-deelnemers. De man werd vervolgens vannacht rond 02.00 uur gevonden.

Onderzoek zal moeten uitwijzen wat de doodsoorzaak is geweest.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360