Het lichaam dat zaterdagavond werd aangetroffen in een voertuig dat in het water lag bij de Gooimeerdijk-Oost bij Almere Haven, blijkt van een 71-jarige man uit Almere te zijn. Dat meldt de politie zondagochtend nadat de identiteit van de overledene is vastgesteld. 

Hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar hulp bleek voor het slachtoffer al te laat: toen de brandweer de persoon uit het voertuig had gehaald, bleek de persoon al te zijn overleden.

Volgens de politie gaat het om een noodlottig ongeval. Het is niet bekend hoe lang het voertuig met daarin het lichaam in het water heeft gelegen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112