De politie heeft zaterdagavond een woning aan de Middenhof doorzocht op explosieven en wapens, na een wilde achtervolging door de wijk. 

De politieactie was het gevolg van een wilde achtervolging van een voertuig, waarbij het voertuig uiteindelijk tegen een boom aan de Rietmeent tot stilstand kwam. Bij de bestuurder werd een vuurwapen aangetroffen, waarna de woning van de man werd doorzocht. De bijrijder wist te vluchten en is tot op heden nog niet aangehouden. 

Bij de politieactie waren verschillende diensten betrokken zoals politie, ambulance, brandweer en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432