De Esplanade in het centrum van Almere Stad staat maandagmiddag in het teken van de huldiging van Almere City FC, nadat de club zondagavond promotie wist te maken naar de Eredivisie dankzij 2-1 winst tegen FC Emmen.

Het programma start om 17.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Het terrein is vanaf 16.00 uur geopend voor bezoekers. Onder meer treden er artiesten op, spreekt de burgemeester de voetballers toe en zullen zij worden gehuldigd.

Organisatie verwacht 5000 bezoekers

De organisatie verwacht zo’n 5000 bezoekers. Er geldt een tassencontrole, omdat de organisatie het terrein vuurwerkvrij wil houden. Ook eigen eten en drinken is verboden.

Aan bezoekers wordt geadviseerd om maatregelen te nemen vanwege de warmte, zo wordt geadviseerd om zonnebrandcrème op te doen en bijvoorbeeld een pet te dragen.

De huldiging is vanaf 17.00 uur live te zien via Omroep Flevoland.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432