Een 16-jarige jongen uit Almere is vrijdagavond het slachtoffer geworden van een beroving en mishandeling tijdens een festival in Purmerend. Dat meldt de politie.

Volgens de politie werd de jongen tijdens het festival aangesproken door twee jongens, die hem dwongen om mee te lopen naar een nabijgelegen skatepark. Daar werd het slachtoffer omringd door een groep van twintig personen.

Daarna kreeg de 16-jarige jongen een klap tegen het achterhoofd waarna er door meerdere personen geweld werd gebruikt tegen het slachtoffer. De tiener moest vervolgens verschillende eigendommen afstaan. 

Na de daad is de gehele groep gevlucht, het slachtoffer wist zelf hulp in te schakelen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432