Zaterdagochtend heeft er op de kruising Moskoustraat met de Kalenderweg in Almere Buiten, een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. 

De aanrijding vond rond 08.45 uur plaats, een ambulance kwam ter plaatse voor de fietser die gewond was geraakt: diegene is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. 

De politie doet nog onderzoek naar de oorzaak van de aanrijding. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (3)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Jan Wiesemann op zaterdag 02 september 2023 om 23.19 uur Haaientanden verkeersdrempels, die heeft de fietser over het hoofd gezien. Een menselijke fout dat mij ook zou kunnen overkomen.


avatar

Geplaatst door Beau Wijngaarden op zondag 03 september 2023 om 19.59 uur A new day in almere


avatar

Geplaatst door Diana Bogert op zondag 03 september 2023 om 22.39 uur Levens gevaarlijk daar... er is al maanden niet gesnoeid, heel erg maar de gemeente is hier zwaar fout!!!


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.