Bij een woning aan de Vrije Zeestraat in Oostvaardersbuurt heeft in de nacht van zondag op maandag een explosie plaatsgevonden. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond de explosie rond middernacht plaats, als gevolg van de klap is de voordeur eruit geklapt. Er raakte niemand gewond.

De politie meldt verder een onderzoek te hebben ingesteld naar de mogelijke dader(s), getuigen worden gevraagd om zich te melden.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (5)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door AD AG op maandag 11 september 2023 om 10.23 uur Minder criminele activiteiten voeren dan gebeuren deze dingen niet!!


avatar

Geplaatst door AD AG op maandag 11 september 2023 om 10.23 uur Minder criminele activiteiten voeren dan gebeuren deze dingen niet!!


avatar

Geplaatst door Sep Wijnheymer op maandag 11 september 2023 om 10.30 uur "het kan in Almere" is de slogan toch, dus doen ze het ook.... 🙈🙏🙏


avatar

Geplaatst door Raymond van der Veldt op maandag 11 september 2023 om 11.01 uur Knalmere lijkt het te worden


avatar

Geplaatst door Jantien van der Vliet op maandag 11 september 2023 om 11.30 uur Wat hebben we te doen om te VOORKOMEN dat er nog meer voordeuren uit huizen knallen. Misschien diepgaande politieonderzoeken naar de bewoners van zo'n huis? Soms raakt het 'onschuldige' bewoners. Hoe ga je hier MEER vat op krijgen als politie?


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342