Tip — deze week 21 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een dronken spookrijder van de weg gehaald op de A6 bij Almere.

Volgens de politie kwam er rond 04.45 uur een melding binnen over de spookrijder, die niet tot stoppen kon worden gedwongen. Daarom werd besloten om de automobilist bij Almere op te wachten, het verkeer werd vanwege de politieactie tijdelijk stilgelegd. 

Toen de automobilist aan kwam rijden, stond de politie klaar met alarmlichten aan en zaklampen. De automobilist verminderde wel vaart, maar reed toch door. 

Achtervolging

Tijdens een achtervolging is het voertuig vervolgens klemgereden en is de automobilist aangehouden. 

De man bleek een ongeldig rijbewijs te hebben, ook was de man gewond: zondagavond bleek hij een auto-ongeluk te hebben veroorzaakt waarbij meerdere gewonden vielen. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432