De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een dronken spookrijder van de weg gehaald op de A6 bij Almere.

Volgens de politie kwam er rond 04.45 uur een melding binnen over de spookrijder, die niet tot stoppen kon worden gedwongen. Daarom werd besloten om de automobilist bij Almere op te wachten, het verkeer werd vanwege de politieactie tijdelijk stilgelegd. 

Toen de automobilist aan kwam rijden, stond de politie klaar met alarmlichten aan en zaklampen. De automobilist verminderde wel vaart, maar reed toch door. 

Achtervolging

Tijdens een achtervolging is het voertuig vervolgens klemgereden en is de automobilist aangehouden. 

De man bleek een ongeldig rijbewijs te hebben, ook was de man gewond: zondagavond bleek hij een auto-ongeluk te hebben veroorzaakt waarbij meerdere gewonden vielen. 

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (1)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Vera Melchers-Reimering op woensdag 13 september 2023 om 13.55 uur Tjonge, wat rijden er toch gekken rond zeg 🤦‍♀️


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.