Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

De man die maandagmiddag om kwam bij een eenzijdig ongeval op de Buitenring in Almere, is een 74-jarige Almeerder. Dat meldt de politie nadat de identiteit van de man is vastgesteld en zijn familie is geïnformeerd. 

Maandagmiddag rond 17.00 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen over het ongeval.  Hulpdiensten kwamen ter plaatse, ook een traumahelikopter werd opgeroepen om hulp te verlenen aan het slachtoffer die bekneld zat in het voertuig. 

Ondanks inzet door hulpdiensten, overleed de man ter plaatse. Onderzoek wees uit dat het voertuig tegen een boom tot stilstand was gekomen. 

Getuigenoproep

De politie is nog op zoek naar getuigen van het ongeval. Omdat het ongeval op een druk tijdstip (17.00 uur) plaatsvond, hoopt de politie dat er mogelijk andere automobilisten zijn geweest die dashcambeelden hebben. 

Aan hen wordt opgeroepen om zich te melden bij de politie via 0900-8844.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432