De beloning voor de gouden tip in de coldcase-zaak van Cassandra van Schaijk, is verhoogd. Er wordt nu een beloning van 100.000 euro beloofd aan de gouden tip dat leidt naar de aanhouding van de dader.

Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Cassandra kwam in 2007 niet thuis van een avond stappen en werd vervolgens dood aangetroffen in Noorderplassen. Ondanks veel onderzoek en media-aandacht, is de zaak nog niet opgelost.

Telefoon

Ook wordt er nog eens een beloning van 10.000 euro uitgeloofd aan diegene die de telefoon van Cassandra kan overhandigen.

De beloning is afkomstig van de Peter R. De Vries Foundation, die foundation zamelt geld in voor onopgeloste misdrijven. 

 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reacties op dit artikel (4)

Bekijk hieronder de reacties die geplaatst zijn via Facebook. Ook een reactie plaatsen? Klik hier.
avatar

Geplaatst door Sylvia Verhagen op dinsdag 10 oktober 2023 om 21.48 uur Hoop zo dat deze zaak wordt opgelost voor de nabestaande 🙏


avatar

Geplaatst door Jolanda Juvencio op dinsdag 10 oktober 2023 om 21.51 uur Zou geen rode cent willen zolang de zaak maar opgelost zou zijn, kom op mensen iemand moet toch wat gezien hebben of weten! 😔


avatar

Geplaatst door Henny Gordon op dinsdag 10 oktober 2023 om 22.01 uur Kom op degene die wat weten doe je mond open na al die jaren onzekerheid en ook voor je eigen gemoedsrust je kan toch niet verder leven met dit grote geheim van Cassandra's dood


avatar

Geplaatst door Rich Hermans op dinsdag 10 oktober 2023 om 22.15 uur Diegene die dit op hun geweten hebben wonen zeker niet in almere. Is al zo lang geleden en er heeft zich niemand gemeld.


* Reacties kunnen mogelijk gefilterd zijn doordat het systeem automatisch filtert op het aantal woorden, inhoud en relevantie. Lees hier meer over het moderatiebeleid.


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432