Afgelopen vrijdagavond is een 25-jarige man in Almere Haven mishandeld waarbij ook geprobeerd is om de man te ontvoeren. De politie zoekt getuigen. 

Op die avond kreeg de politie rond 23.15 uur meerdere meldingen van verontruste omwonenden over een vechtpartij en poging ontvoering in de wijk De Werven.

De politie ging direct met meerdere politie- eenheden, waaronder een politiehelikopter, ter plekke.

Aanhoudingen

Op de Wittewerf trof de politie vier vechtende mannen aan. Eén van hen – een 25-jarige man uit Almere – liep daardoor fors letsel op.

Ter plekke werd meteen een eerste verdachte aangehouden. Na een zoekactie in de buurt werden nog twee mannen aangehouden.

Deze drie verdachten zitten vast voor nader onderzoek en verhoor.

Getuigenoproep 

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden in de wijk. 

Getuigen of personen met meer informatie, die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.