Een 17-jarige jongen is in de nacht van vrijdag op zaterdag het slachtoffer geworden van een beroving aan de Palmpolstraat in Veluwsekant. Dat meldt de politie.

Volgens de politie stond de jongen rond 02.15 uur na afloop van een feestje buiten te wachten, toen hij door een onbekende werd aangesproken. Twee anderen kwamen er vervolgens bij staan, waarbij er een wapen werd getrokken. Het slachtoffer werd vervolgens beroofd van onder meer zijn jas.

Signalement

De jongen die het slachtoffer als eerste aansprak was licht getint, ongeveer 1.70 meter lang, zwart haar in korte dreadlocks. Hij droeg een grijs/groene jas en een zwarte broek. Van de andere twee is geen signalement bekend.

De politie is opzoek naar getuigen en roept hen op om zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Sint & Piet Dwalen Af - Aflevering 3 (zaterdag 25 november 2023)

? DAAR ZIJN WE WEER! Met de derde aflevering. ? De stroom viel uit, maar het is toch gelukt om een uitzending te maken. VlogPiet is inmiddels onderweg naar Rotterdam. ? Dinsdag om 17.00 uur zie je aflevering #VIER! ?

Geplaatst door Sint & Piet Dwalen Af op Zaterdag 25 november 2023

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.