Woensdagavond is een persoon het slachtoffer geworden van een beroving aan het Chicagopad in het centrum van Almere Buiten. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie liep het slachtoffer rond 21.00 uur op een parkeerplaats bij het Chicagopad, waar hij met geweld werd beroofd. Vervolgens is de verdachte gevlucht op een scooter.

Signalement

De verdachte heeft een getitne huid en wordt tussen de 1.75 en 1.80 meter lang geschat. Hij droeg een zwarte sjaal voor de mond, had een capuchon op en droeg daarnaast een grijze joggingbroek en zwarte jas.

Een ieder die iets heeft gezien, wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360