Burgemeester Hein van der Loo heeft besloten over te gaan tot een spoedsluiting van een woning aan het Freyjaplantsoen in Almere Poort.

In de woning vond in de nacht van vrijdag op zaterdag een explosie plaats. Niemand raakte gewond. 

'Onacceptabel'

Burgemeester Hein van der Loo: “Dit geweld is onacceptabel. De kans op herhaling wil ik zo veel mogelijk voorkomen. Deze maatregel zet ik in voor de veiligheid van de buurt.

De burgemeester bracht ’s nachts een bezoek aan omwonenden die tijdelijk werden opgevangen in brandweerkazerne Almere Poort. Hij bedankte de hulpdiensten voor hun snelle en accurate optreden.

De sluiting gaat per direct in en geldt voorlopig voor twee weken. In de tussentijd wordt bekeken of verdere maatregelen noodzakelijk zijn. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360