Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Burgemeester Hein van der Loo heeft besloten over te gaan tot een spoedsluiting van een woning aan de Valetaweg in Danswijk in Almere Stad. Bij de woning vond in de nacht van zaterdag op zondag een explosie plaats. Niemand raakte gewond.

Burgemeester Hein van der Loo: "Het is afschuwelijk voor alle mensen die dit meemaken. De kans op herhaling wil ik zo veel mogelijk voorkomen. De veiligheid van de buurt staat bij mij voorop. Voor omwonenden, en voor de bewoners van het pand zelf. Daarom heb ik besloten deze maatregel te nemen."

De sluiting is per direct ingegaan en geldt voorlopig voor twee weken. In de tussentijd wordt bekeken of verdere maatregelen noodzakelijk zijn.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432