Het algemene beeld is dat het een relatief rustige jaarwisseling is geweest in Almere. Dat meldt de gemeente maandagochtend.

Er hebben zich volgens de gemeente geen grote incidenten op het gebied van openbare orde en veiligheid voorgedaan.

De evaluatie van de jaarwisseling vindt in de aankomende weken plaats. Daarnaast gaat de gemeente aan de slag met de inventarisatie van eventuele schade.

Burgemeester

Burgemeester Hein van der Loo bezocht in de loop van oudejaarsdag en -avond Stadstoezicht, Stadsreiniging, de brandweerkazernes, politiebureaus en de ambulancedienst.

Met de politie maakte hij na middernacht een ronde door de stad.

"Dank aan iedereen in Almere voor de overwegend goede sfeer en de feestelijke jaarwisseling. Mijn complimenten voor onze teams bij stadsreiniging, toezicht & handhaving, brandweer, politie en GGD. Wat een deskundigheid en enthousiasme van onze mensen in het veld", aldus Van der Loo.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432