In de gemeente Almere staat tankstation haan Almere bekend als een locatie met mogelijkheden. Zo is haan Almere onder andere een belangrijke carwashlocatie in de omgeving. Het station is onderdeel van het groeiende netwerk van familiebedrijf De Haan Tankstations.

Reden te meer om aan Almere en heel Flevoland bekend te maken dat er vanaf 15 januari tot en met 28 januari actieweken zijn bij dit tankstation. Bezoekers krijgen 5 euro korting op het beste wasprogramma (P1), als zij voor minimaal 25 liter aan brandstof tanken. Daarnaast kosten in deze periode alle snacks slechts 1 euro, op de gehaktbal uit jus na.

Locatie haan Almere is te vinden aan de Kweekgrasstraat 2 in Kruidenwijk.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente


Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432