Op donderdag 15 februari vinden er aan de Rondebeltweg in Almere Stad filmopnames plaats voor een nieuwe film die zal verschijnen op streamingsdienst Netflix. Dat blijkt uit de vergunning die daarvoor is afgegeven.

Het gaat om de film 'Hostage', gemaakt door dezelfde regiseur die series als 'Nieuwe Buren' en 'Mocro Maffia' voor rekening nam. 

Volgens de eerste informatie is de film een thriller waarin een gijzeling in het hart van Amsterdam centraal staat: "De film schakelt heen en weer tussen de perspectieven van verschillende belangrijke personages die betrokken zijn bij deze intense gijzelingssituatie."

Het is nog niet bekend wanneer de film op Netflix te zien zal zijn.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360