In een woning aan de Leemwierde heeft de politie in totaal 8 miljoen euro aan contant geld en 200 kilo drugs aangetroffen. Ook werden er twee mannen aangehouden die in de woning aanwezig waren. Dat meldt de politie.

Volgens de politie bleek uit een onderzoek dat er mogelijk verdovende middelen aanwezig waren in de woning. Toen agenten de woning binnenvielen, werden de twee mannen aangetroffen alsmede de grote som geld, drugs en waardevolle goederen waaronder een horloge ter waarde van een half miljoen euro.

"Omdat het geldbedrag met contanten dermate groot was en meer dan 200 kilo aan drugs gevonden werd, is de Bewakingseenheid met spoed opgeroepen. Zij hebben voor enkele uren de woning in de gaten gehouden, zodat collega’s in veiligheid het huis konden doorzoeken", aldus de politie.

De drugs is inmiddels vernietigd, de spullen zijn in beslag genomen en de verdachten blijven nog voor minimaal 90 dagen vast zitten in het kader van het onderzoek.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360