De Jumbo winkel aan het Geinplein in Waterwijk krijgt een nieuw uiterlijk: vanaf komende woensdag om 09.00 uur kunnen inwoners van Almere en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Klanten hebben hier straks volgens een woordvoerder nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment. Daarnaast wordt de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker en is er verduurzaamd.

Filiaalmanager Sjoerd Ammerlaan vertelt: "Ik kijk er met het winkelteam naar uit om klanten uit Almere en omgeving opnieuw te verwelkomen in de verbouwde winkel, die straks ruim 1.350 vierkante meter vloeroppervlakte telt. Klanten kunnen straks weer bij ons terecht voor wat ze van Jumbo kunnen verwachten: de beste en lekkerste producten voor verrassend lage prijzen. Naast een mooi en uitgebreid assortiment, krijgt de winkel nu ook een vernieuwd servicepunt, 5 self checkout kassa's en een nieuwe Kletskassa, voor iedereen die om een praatje verlegen zit."

Meer aandacht voor vers en vlot winkelen

Op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten. Denk aan groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook kunnen klanten voortaan zelf verse macarons scheppen.

De winkel beschikt over zelfscanners en 5 speciale self checkout kassa's waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen.

Alle klanten die komende woensdag voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (zolang de voorraad strekt). 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360