Deze week is de nieuwe roman van de Almeerse auteur Gilbert Keyzer verschenen, met de titel 'De kanslozen'. Het 157-pagina tellende boek is onder meer verkrijgbaar via boekwebsites als Bol.com.

"Kaan krijgt een hartinfarct en wordt geopereerd. Thuis lukt het de ex-judoka om op eenenzestigjarige leeftijd om een baan te vinden bij een Almeers bedrijf voor kinderdagopvang en naschoolse opvang. Zijn kinderen geven hem een e-bike cadeau en vertrekken voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland, waar hun moeder woont", aldus Keyzer over zijn nieuwe roman. 

Almere ondergaat in het verhaal een ongekend lange hittegolf: "zonder airconditioning probeert Kaan zijn werk te doen. Het wordt een helse zomer voor hem, in meerdere opzichten."


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432