Goed nieuws voor 39 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 1319DJ (straat: Kompas). Op die postcode is namelijk de Postcode Straatprijs van 25.000 euro per lot gevallen.

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de gelukkige winnaars met de cheques.

Met de laatste zonnestralen op de achtergrond verplaatsen bewoners van Kompas zich naar een grasveldje in de straat. Daar staat Gaston het gezelschap op te wachten met kleurrijke bloemen en een hele grote stapel gouden enveloppen. Onder luid gejuich openen de winnaars de enveloppen met daarin hun gewonnen prijs.

Reacties

  • Debbie is één van de gelukkige winnaars. Ze is totaal overdonderd: "Nu kunnen we op vakantie naar Suriname," roept ze blij. "Mijn moeder is Surinaams. Ik ben alleen nog nooit in haar geboorteland geweest. Van dit mooie bedrag kan ik eindelijk samen met mijn man en kinderen op vakantie naar Suriname.'
  • Buren Loek en Sandra zijn ook in de prijzen gevallen. Sandra kan haar ogen niet geloven als ze ziet wat ze hebben gewonnen: "Eerst dacht ik dat we met de hele buurt stroopwafels zouden gaan bakken op het pleintje hiervoor," grapt ze. Maar toen verscheen Gaston in haar straat: "We gaan heerlijk op vakantie!" zeggen Loek en Sandra in koor wanneer er wordt gevraagd wat ze met hun prijs gaan doen.
  • Samantha en Arnold zijn door het dolle heen: "We kunnen de kroeg in!" roept een blije Arnold als hij het gewonnen bedrag op de cheque ziet. "En een nieuwe badkamer. Die is echt aan vervanging toe," vertelt een blije Samantha.

Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432