De A6 tussen Almere-Stedenwijk en Almere Stad is deze en volgende week op een aantal nachten afgesloten vanwege herstel aan het asfalt. Automobilisten zullen moeten omrijden.

Vanaf maandagavond 20.00 uur tot dinsdagochtend 06.00 uur worden de werkzaamheden uitgevoerd. Ook op alle andere dagen deze week is het gedeelte van de A6 tussen bovengenoemde twee tijdstippen afgesloten.

Naar verwachting is de A6 vanaf komende donderdag tot en met zondag weer open voor al  het verkeer. Vervolgens, op de maandag en dinsdag, wordt er tussen 19.30 en 05.30 uur nog gewerkt aan de A6 waarbij er slechts één rijstrook is geopend. Daarna zijn de werkzaamheden afgerond.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432