Vanaf maandag 8 april worden er in Almere alleen nog reclamefolders en huis-aan-huisbladen verspreid over brievenbussen in de stad, die voorzien zijn van een ja-ja sticker. Dat is het resultaat nadat een voorstel binnen de Almeerse gemeenteraad werd goedgekeurd.

"Er verdwijnen nu veel folders ongelezen bij het afval. Dat is zonde. Want voor het maken en vervoeren van folders is veel papier, inkt en energie nodig", aldus de gemeente.

Inwoners die behoefte hebben om reclamefolders te ontvangen in de brievenbus, kunnen bij de gemeente gratis een sticker aanvragen.

Reclamefolders voortaan lezen via de reclame-folder app? Download hierboven gratis de app.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432