De politie zoekt een mogelijke kinderlokker die actief zou zijn in een deel van Almere Buiten, in het bijzonder de Stripheldenbuurt. Om die reden waarschuwt de politie om bij verdachte situaties het alarmnummer (112) te bellen.

Op basis van twee eerdere situaties waarbij de man betrokken was, is er een signalement opgesteld. Het zou gaan om een donkere, oudere man met zwart-grijs haar. De man heeft een fors postuur en een gemiddelde lengte. Hij was volledig in het zwart en had zijn gezicht deels bedekt, vermoedelijk met een mondkapje.

Vrijdagavond zou de man voor het eerst hebben toegeslagen, toen hij een meisje lastig viel met de smoes om zijn kat te helpen zoeken. Het meisje rende weg, de man vertrok in zijn auto.

Ook sprak de man vrijdagavond een jongetje aan in een speeltuin, de man vroeg twee keer of het jongetje mee wilde komen waarbij de man ook handgebaren maakte. Het jongetje is toen weggerend.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342