De politie is opzoek naar personen die meer informatie hebben of getuigen zijn geweest van een zware mishandeling van een 29-jarige bezorger aan de Titostraat in Staatsliedenwijk.

Alhoewel het incident al plaatsvond op vrijdag 15 maart, heeft de politie het incident pas donderdag naar buiten gebracht.

Het slachtoffer kreeg rond 02.20 uur een bestelling binnen die bezorgd moet worden op een adres aan de Titostraat. De bezorger was onderweg naar het adres, maar toen hij aanbelde hoorde hij dat de bewoners geen eten hadden besteld. Toen de bezorger het appartementencomplex verliet en richting zijn fietst liep, ging het mis.

Met een hamer op de knieën geslagen

De bezorger werd aangesproken door drie personen: eén van hen stond oog-in-oog met het slachtoffer en zei dat de man alles moest afstaan. 

Het slachtoffer stond het eten af, maar niet zijn persoonlijke spullen. De bezorger werd vervolgens meegenomen naar de zijkant van het appartementencomplex, waarna met behulp van een hamer op zijn knieën werd ingeslagen. 

Het slachtoffer wist zichzelf los te trekken en weg te komen.

Getuigenoproep

De recherche heeft beeldmateriaal ontvangen waarop de drie verdachten te zien zijn en heeft de foto gedeeld met het doel dat er mogelijk mensen zijn die informatie hebben. 

"Misschien dat opzet in het spel is geweest. Deel uw informatie gratis via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000", aldus de politie.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342