De politie is opzoek naar mensen die mogelijk over beelden beschikken die zijn gemaakt door camera's in de omgeving van de Papaverstraat, waar zaterdag het lichaam van een overleden persoon werd aangetroffen.

Na het aantreffen van het lichaam startte de politie direct een onderzoek, waarbij een woordvoerder nog niet kon zeggen of het om een man of vrouw ging. Het onderzoek is nog in volle gang.

De politie is vooral opzoek naar beelden die zijn gemaakt tussen de nacht van woensdag op donderdag om 00.00 uur tot donderdagochtend 07.00 uur. 

Een ieder die meer informatie heeft of beelden heeft, wordt gevraagd om contact op te nemen via 0900-8844.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 335

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 336

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 342